Kaniner er populære familiedyr, men rigtig mange af dem lever en kummerlig tilværelse

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

Standard

Kaniner er populære familiedyr, men rigtig mange af dem lever en kummerlig tilværelse. / Sandøe, Peter; Halck, Mette; Skovlund, Cecilie Ravn.

I: Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker, Bind 15, Nr. 6, 2022, s. 52-53.

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

Harvard

Sandøe, P, Halck, M & Skovlund, CR 2022, 'Kaniner er populære familiedyr, men rigtig mange af dem lever en kummerlig tilværelse', Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker, bind 15, nr. 6, s. 52-53.

APA

Sandøe, P., Halck, M., & Skovlund, C. R. (2022). Kaniner er populære familiedyr, men rigtig mange af dem lever en kummerlig tilværelse. Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker, 15(6), 52-53.

Vancouver

Sandøe P, Halck M, Skovlund CR. Kaniner er populære familiedyr, men rigtig mange af dem lever en kummerlig tilværelse. Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker. 2022;15(6):52-53.

Author

Sandøe, Peter ; Halck, Mette ; Skovlund, Cecilie Ravn. / Kaniner er populære familiedyr, men rigtig mange af dem lever en kummerlig tilværelse. I: Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker. 2022 ; Bind 15, Nr. 6. s. 52-53.

Bibtex

@article{fc83de46039b46a7976aa8d7582fe7ab,
title = "Kaniner er popul{\ae}re familiedyr, men rigtig mange af dem lever en kummerlig tilv{\ae}relse",
abstract = "Den sidste dag i oktober afholdt Center for Forskning i Familiedyr i samarbejde med Den Danske Dyrl{\ae}geforening et velbes{\o}gt offentligt m{\o}de om velf{\ae}rd hos kaniner og gnavere, der holdes som familiedyr. I denne klumme pr{\ae}senterer Peter Sand{\o}e sammen med to af opl{\ae}gsholderne fra m{\o}det en analyse af forholdene for de danske familiekaniner. Der argumenteres for, at flertallet af dem p{\aa} en r{\ae}kke afg{\o}rende punkter er d{\aa}rligere stillet end fors{\o}gskaniner.",
author = "Peter Sand{\o}e and Mette Halck and Skovlund, {Cecilie Ravn}",
year = "2022",
language = "Dansk",
volume = "15",
pages = "52--53",
journal = "Dyrl{\ae}gen; fagmagasin for dyrl{\ae}ger, veterin{\ae}rstuderende og veterin{\ae}rsygeplejersker",
issn = "1903-153X",
publisher = "JJ Kommunikation",
number = "6",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Kaniner er populære familiedyr, men rigtig mange af dem lever en kummerlig tilværelse

AU - Sandøe, Peter

AU - Halck, Mette

AU - Skovlund, Cecilie Ravn

PY - 2022

Y1 - 2022

N2 - Den sidste dag i oktober afholdt Center for Forskning i Familiedyr i samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening et velbesøgt offentligt møde om velfærd hos kaniner og gnavere, der holdes som familiedyr. I denne klumme præsenterer Peter Sandøe sammen med to af oplægsholderne fra mødet en analyse af forholdene for de danske familiekaniner. Der argumenteres for, at flertallet af dem på en række afgørende punkter er dårligere stillet end forsøgskaniner.

AB - Den sidste dag i oktober afholdt Center for Forskning i Familiedyr i samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening et velbesøgt offentligt møde om velfærd hos kaniner og gnavere, der holdes som familiedyr. I denne klumme præsenterer Peter Sandøe sammen med to af oplægsholderne fra mødet en analyse af forholdene for de danske familiekaniner. Der argumenteres for, at flertallet af dem på en række afgørende punkter er dårligere stillet end forsøgskaniner.

M3 - Kommentar/debat

VL - 15

SP - 52

EP - 53

JO - Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker

JF - Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker

SN - 1903-153X

IS - 6

ER -

ID: 332940360