Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer?
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Standard
Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer? / Sandøe, P.
I: Tidsskrift for Landoekonomi, Bind 186, Nr. 1, 1999, s. 54-58.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Harvard
Sandøe, P 1999, 'Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer?', Tidsskrift for Landoekonomi, bind 186, nr. 1, s. 54-58.
APA
Sandøe, P. (1999). Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer? Tidsskrift for Landoekonomi, 186(1), 54-58.
Vancouver
Sandøe P. Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer? Tidsskrift for Landoekonomi. 1999;186(1):54-58.
Author
Bibtex
@article{7f077600a1b911ddb6ae000ea68e967b,
title = "Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede f{\o}devarer?",
author = "P. Sand{\o}e",
year = "1999",
language = "Dansk",
volume = "186",
pages = "54--58",
journal = "Tidsskrift for Landoekonomi",
issn = "0040-7119",
number = "1",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer?
AU - Sandøe, P.
PY - 1999
Y1 - 1999
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 186
SP - 54
EP - 58
JO - Tidsskrift for Landoekonomi
JF - Tidsskrift for Landoekonomi
SN - 0040-7119
IS - 1
ER -
ID: 7755550