Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer?

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Standard

Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer? / Sandøe, P.

I: Tidsskrift for Landoekonomi, Bind 186, Nr. 1, 1999, s. 54-58.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Harvard

Sandøe, P 1999, 'Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer?', Tidsskrift for Landoekonomi, bind 186, nr. 1, s. 54-58.

APA

Sandøe, P. (1999). Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer? Tidsskrift for Landoekonomi, 186(1), 54-58.

Vancouver

Sandøe P. Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer? Tidsskrift for Landoekonomi. 1999;186(1):54-58.

Author

Sandøe, P. / Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer?. I: Tidsskrift for Landoekonomi. 1999 ; Bind 186, Nr. 1. s. 54-58.

Bibtex

@article{7f077600a1b911ddb6ae000ea68e967b,
title = "Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede f{\o}devarer?",
author = "P. Sand{\o}e",
year = "1999",
language = "Dansk",
volume = "186",
pages = "54--58",
journal = "Tidsskrift for Landoekonomi",
issn = "0040-7119",
number = "1",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Hvorfor er forbrugerne skeptiske over for gensplejsede fødevarer?

AU - Sandøe, P.

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 186

SP - 54

EP - 58

JO - Tidsskrift for Landoekonomi

JF - Tidsskrift for Landoekonomi

SN - 0040-7119

IS - 1

ER -

ID: 7755550