Peter Sandøe

Peter Sandøe

Sektionsleder, Professor

Medlem af:


    1. 2011
    2. Udgivet

      Attitudes to publicly funded obesity treatment and prevention

      Lund, Thomas Bøker, Sandøe, Peter & Lassen, J., 2011, I: Obesity. 19, 8, s. 1580-1585 6 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Don’t wash my meat: public perceptions of decontamination in meat production

      Korzen, S. M., Sandøe, Peter & Lassen, J., 2011, I: British Food Journal. 113, 5, s. 598-612 15 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Facilitating ethical reflection among scientists using the ethical matrix

      Jensen, Karsten Klint, Forsberg, E., Gamborg, Christian, Millar, K. & Sandøe, Peter, 2011, I: Science and Engineering Ethics. 17, 3, s. 425-445 21 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Health branding ethics

      Anker, T. B., Sandøe, Peter, Kamin, T. & Kappel, Klemens, 2011, I: Journal of Business Ethics. 104, 1, s. 33-45 13 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Highlighting ethical decisions underlying the scoring of animal welfare in the Welfare Quality® scheme

      Veissier, I., Jensen, Karsten Klint, Botreau, R. & Sandøe, Peter, 2011, I: Animal Welfare. 20, 1, s. 89-101 13 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Investigating the importance of vision in poultry: comparing the behaviour of blind and sighted chickens

      Collins, S., Forkman, Björn, Kristensen, H. H., Sandøe, Peter & Hocking, P. M., 2011, I: Applied Animal Behaviour Science. 133, s. 60-69 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    8. Udgivet

      Public participation: democratic ideal or pragmatic tool? The cases of GM foods and functional foods

      Nielsen, A. P., Lassen, J. & Sandøe, Peter, 2011, I: Public Understanding of Science. 20, 2, s. 163-178 16 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    9. Udgivet

      Pure meat – public perceptions of risk reduction strategies in meat production

      Korzen, S. M., Sandøe, Peter & Lassen, J., 2011, I: Food Policy. 36, 2, s. 158-165 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    10. Udgivet

      The social dimension of pluralism: democratic procedures and substantial constraints

      Jensen, Karsten Klint, Gamborg, Christian & Sandøe, Peter, 2011, I: Ethics, Policy & Environment. 14, 3, s. 313-327 15 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    11. Udgivet

      Welfare assessments based on lifetime health and production data in Danish dairy cows

      Houe, Hans, Sandøe, Peter & Thomsen, P. T., 2011, I: Journal of Applied Animal Welfare Science. 14, 3, s. 255-264 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    ID: 921743