Peter Sandøe

Peter Sandøe

Sektionsleder, Professor

Medlem af:


    1. 2009
    2. Udgivet

      Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark

      Rosenquist, H. (red.), Sandøe, Peter (red.), Tveit, Geir (red.), Wingstrand, A. (red.) & Aabo, S. (red.), 2009, Center for Bioetik og Risikovurdering. 160 s.

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

    3. Udgivet

      Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød

      Nissen, N. K., Holm, Lotte & Sandøe, Peter, 2009, Frederiksberg: Center for Bioetik og Risikovurdering. 58 s. (Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering; Nr. 16).

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

    4. Udgivet

      Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød [kort version]

      Nissen, N. K., Holm, Lotte & Sandøe, Peter, 2009, Center for Bioetik og Risikovurdering. 26 s. (Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering; Nr. 16).

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

    ID: 921743