23. september 2024

Høringssvar fra Center for Forskning i Familiedyrs Velfærd (CFFV)

Hund der gemmer sig // Dreamstime.com
📷 160196341 | Dog © Oleksiy Boyko | Dreamstime.com

Ikke-kommerciel flytning af selskabsdyr

Høringssvar vedr. journalnummer 2023-18-31-00551, 5. februar 2024. Høringssvar fra Center for Forskning i Familiedyrs Velfærd (CFFV) vedrørende ændringer i bekendtgørelsen om ikke-kommerciel flytning af selskabsdyr. 

Høringssvaret er udarbejdet af lektor Helle Friis Proschowsky, lektor Irena Czycholl og professor Peter Sandøe.

Du kan læse høringssvaret her: Høringssvar fra Center for Forskning i Familiedyrs Velfærd (CFFV) vedrørende ændringer i bekendtgørelsen om ikkekommerciel flytning af selskabsdyr (pdf)


Udkast til forslag til ændring af lov om fyrværkeri og andre pyrotekniske artikler, lov om produkter og markedsovervågning og forskellige andre love udsendt af Sikkerhedsstyrelsen den 8-12-2023

Høringssvar fra Center for Forskning i Familiedyrs Velfærd (CFFV), 13. december 2023, er udarbejdet af lektor Helle Friis Proschowsky og adjunkt Iben Meyer

Du kan læse høringssvaret her: Høringssvar fra Center for Forskning i Familiedyrs Velfærd (CFFV) vedrørende udkast til forslag til ændring af lov om fyrværkeri og andre pyrotekniske artikler, lov om produkter og markedsovervågning og forskellige andre love udsendt af Sikkerhedsstyrelsen den 8-12-2023 (pdf)


Forslag til EU-forordning om hundes og kattes velfærd og sporbarhed

Høringssvar vedr. journalnummer 2023-15-35-00520, 8. januar 2023 fra Center for Forskning i Familiedyrs Velfærd (CFFV) vedrørende forslag til EU-forordning om hundes og kattes velfærd og sporbarhed. Høringssvaret er udarbejdet af lektor Helle Friis Proschowsky, lektor Irena Czycholl og professor Peter Sandøe.

Du kan læse høringssvaret her: Høringssvar fra Center for Forskning i Familiedyrs Velfærd (CFFV) vedrørende forslag til EU-forordning om hundes og kattes velfærd og sporbarhed (pdf) 

Emner