The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Dokumenter
- Mat är mer än mat
Forlagets udgivne version, 5,63 MB, PDF-dokument
Bidragets oversatte titel | Det spiser vi i de nordiske lande - nogle forandringer mellem 1997 og 2012 |
---|---|
Originalsprog | Engelsk |
Titel | Mat är mer än mat : Samhällsvetenskapliga perspektiv på mat och måltider |
Redaktører | Kerstin Bergström, Inger M. Jonsson, Hillevi Prell, Inga Wernersson, Helena Åberg |
Antal sider | 20 |
Udgivelsessted | Göteborrg |
Forlag | Göteborgs universitet, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap |
Publikationsdato | 2015 |
Sider | 227-246 |
Status | Udgivet - 2015 |
Navn | Kostvetenskap |
---|---|
Nummer | 2015:1 |
ISSN | 1654-1634 |
Links
- http://hdl.handle.net/2077/39007
Forlagets udgivne version
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 138559227