Peter Sandøe

Peter Sandøe

Sektionsleder, Professor

Medlem af:


    1. 2018
    2. Udgivet

      Welfare

      Palmer, C. & Sandøe, Peter, okt. 2018, Critical Terms for Animal Studies. Gruen, L. (red.). Chicago : University of Chicago Press, s. 424-438 15 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Applying the notion of sustainability: dilemmas and the need for dialogue

      Gamborg, Christian & Sandøe, Peter, 2018, Ethics, law and society: vol. 1. Gunning, J. & Holm, S. (red.). London & New York: Routledge, Bind 1. s. 123-130 8 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Bears or butterflies? How should zoos make value-driven decisions about their collections?

      Palmer, C., Kasperbauer, T. J. & Sandøe, Peter, 2018, The Ark and Beyond: The Evolution of Zoo and Aquarium Conservation. Minteer, B. A., Maienschein, J. & Collins, J. P. (red.). Chicago and London: University of Chicago Press, s. 179-191 13 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Beskrivelse af Fagets videnskabsteori på tre forskellige uddannelser: erfaringer fra det gamle KVL (nu KU SCIENCE)

      Olsen, Vagn, Dich, Trine, Gamborg, Christian, Gjerris, Mickey, Hansen, Tina & Sandøe, Peter, 2018, Fagets videnskabsteori. Børsen, T., Pedersen, D. B. & Andersen, H. (red.). Samfundslitteratur, s. 187-197 11 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Breeding Blues: an ethical evaluation of the plan to reduce calving difficulties in Danish Blue cattle

      Sandøe, Peter, Theut, L. F. & Denwood, Matt, 2018, Professionals in food chains: EurSafe 2018. Springer, S. & Grimm, H. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 134-140 7 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    7. Udgivet

      Empirisk bioetik: På hvilken måde kan sociologiske undersøgelser underbygge etiske vurderinger?

      Sandøe, Peter, 2018, Moral Målande. Sahlin, N-E. & de Beaufort, I. (red.). Avdelningen för Medicinsk Etik, Lunds Universitet, s. 81-94 14 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    8. Udgivet

      Ethical dilemmas of fertility control in wildlife: the case of white-tailed deer

      Gamborg, Christian, Sandøe, Peter & Palmer, C., 2018, Professionals in food chains: EurSafe 2018. Springer, S. & Grimm, H. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 388-391 4 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    9. Udgivet

      I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer?

      Jensen, Jørgen Dejgård, Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J., Sandøe, Peter & Teuber, R., 2018, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 35-69 35 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

    10. Udgivet

      Negotiating welfare in daily farm practice: how employees on Danish farms perceive animal welfare

      Anneberg, I. & Sandøe, Peter, 2018, Professionals in food chains: EurSafe 2018. Springer, S. & Grimm, H. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 60-65 6 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    11. Udgivet

      Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed

      Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J., Nordström, L. J., Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2018, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 11-33 23 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

    Forrige 1 2 Næste

    ID: 921743