Peter Sandøe

Peter Sandøe

Sektionsleder, Professor

Medlem af:


    1. 2000
    2. Udgivet

      A computer-based instruction programme for education in animal welfare

      Keeling, L. J., Oltenacu, P. A., Algers, B., Oltenacu, E., Karonen, J., Christiansen, Stine B., O'Brian, H., Hydbring, E., Sherwin, C., Sandøe, Peter & Rowan, A., 2000. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    3. Udgivet

      Ethics in animal behaviour and welfare rsearch

      Christiansen, Stine B. & Sandøe, Peter, 2000. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    4. Udgivet

      Etiske implikationer i forhold til dyr

      Hansen, Axel Kornerup, Fraas Johnsen, P. & Sandøe, Peter, 2000.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    5. Udgivet

      Herbicide resistant sugar beets: what is the problem?

      Hauge Madsen, K. & Sandøe, Peter, 2000, Ikke angivet. Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, s. 191-195 5 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    6. Udgivet

      Humanioras rolle i den strategiske forskning

      Sandøe, Peter, 2000. 6 s.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    7. Udgivet

      Og hvad med etikken?

      Sandøe, Peter & Gamborg, Christian, 2000, Ikke angivet. Nytoft Rasmussen, J. & Gartmann Christiansen, D. (red.). Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, s. 25-30 6 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    8. Udgivet

      Overførelse af organer og væv fra dyr til mennesker: etiske implikationer i forhold til dyr

      Hansen, Axel Kornerup, Fraas Johnsen, P. & Sandøe, Peter, 2000. 5 s.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    9. Udgivet

      Praktisk håndtering af etiske kriterier: hvordan kan forbrugernes etiske krav inddrages i godkendelsesprocedurer?

      Sandøe, Peter, Hauge Madsen, K. & Lassen, J., 2000. 14 s.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    10. Udgivet

      Samvittighed - kan der opstilles objektive kriterier for fødevarernes etiske kvalietet?

      Sandøe, Peter, 2000, Ikke angivet. Svarre, M. (red.). Levnedsmiddelcentret, s. 29 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    ID: 921743