Peter Sandøe

Peter Sandøe

Sektionsleder, Professor

Medlem af:


    1. Udgivet

      A matter of importance: considering benefit in animal ethics review

      Olsson, I. A. S., Varga, O. & Sandøe, Peter, 2015, Taking ethical considerations into account? Methods to carry out the harm-benefit analysis according to the EU Directive 2010/6/EU: proceedings of a symposium at the Messerli Research Institute, Vienna, March 2013. Grimm, H., Alzmann, N. & Marashi, V. (red.). s. 33-36 4 s. (ALTEX Proceedings; Nr. 1, Bind 4).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    2. Udgivet

      A skill-based approach to the teaching of ethics in the life sciences - experiences from Denmark

      Hansen, Tina, Dich, Trine & Sandøe, Peter, 2009, Ethical futures: bioscience and food horizons. Millar, K., West, P. H. & Nerlich, B. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 192-196 5 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      A view to a (staged) kill? The perception of game bird shooting among different Danish stakeholders: hunters, landowners and the general public

      Gamborg, Christian, Jensen, Frank Søndergaard & Sandøe, Peter, 2015, Know your food: food ethics and innovation. Dumitras, D. E., Mugurel Jitea, I. & Aerts, S. (red.). Wageningen: Wageningen Academic Publishers, Bind 1. s. 207-212 6 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    4. Udgivet

      Actual and potential patients

      Sandøe, Peter & Corr, S., 2017, Veterinary ethics: Navigating tough cases. Mullan, S. & Fawcett, A. (red.). 5M Publishing, s. 178-180 3 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    5. Udgivet

      Agricultural and food ethics in the western world: a case of ethical imperialism?

      Sandøe, Peter & Madsen, K. H., 2007, Ethics, hunger and globalization: in search of appropriate policies. Pinstrup-Andersen, P. & Sandøe, P. (red.). Kluwer Academic Publishers, s. 201-214 14 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    6. Udgivet

      Ambiguous food products: consumers' views on enhanced meat

      Nissen, N. K., Sandøe, Peter & Holm, Lotte, 2009, Ethical futures: bioscience and food horizons. Millar, K., West, P. H. & Nerlich, B. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 265-270 6 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Animal Research Ethics

      Olsson, A. & Sandøe, Peter, 2021, Handbook of Laboratory Animal Science: Essential Principles and Practices. Hau, J. & Schapiro, S. J. (red.). 4 udg. CRC Press, s. 3-22 20 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    8. Udgivet

      Animal breeding and biotechnology: chapter 9

      Sandøe, Peter, Christiansen, Stine B. & Gamborg, Christian, 2008, Ethics of animal use. Sandøe, P. & Christiansen, S. B. (red.). Chichester: Blackwell Publishing, s. 137-152 16 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    9. Udgivet

      Animal burdens versus human benefits: how should the ethical limits be drawn for use of animals as models in toxicology?

      Sandøe, Peter & Svendsen, O., 1997, Archives of toxicology. Seiler, J. P., Autrup, J. L. & Autrup, H. (red.). 20 udg. Kluwer Academic Publishers, s. 31-40 10 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    10. Udgivet

      Animal cloning

      Gjerris, Mickey & Sandøe, Peter, 2009, Encyclopedia of environmental ethics and philosophy. Callicott, J. B. & Frodeman, R. (red.). Gale, Bind 1. s. 40-42 3 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportEncyclopædiartikelForskning

    Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...24 Næste

    ID: 921743