Prioritering af bæredygtighedsdimensioner med henblik på Positionering af dansk grisekød (PP-PIG)

Formålet med projektet er at forstå, hvordan forbrugerne på fire markeder for dansk grisekød vægter forskellige dimensioner af bæredygtighed, og hvordan erhvervet omkostningseffektivt kan optimere indsatsen for bæredygtighed.

Gris der bider i kunstig grisehale
📷 Fødevarestyrelsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deltagere i projektet

Interne

Navn Titel Telefon E-mail
Jakob Vesterlund Olsen Forsker +45 353-33588 E-mail
Peter Sandøe Sektionsleder, professor +45 353-33059 E-mail
Sigrid Denver Lektor +45 353-36876 E-mail
Thomas Bøker Lund Lektor +45 353-36861 E-mail
Tove Christensen Lektor +45 353-31069 E-mail

Formalia

Projekt: Prioritering af bæredygtighedsdimensioner med henblik på Positionering af dansk grisekød (PP-PIG) 
Periode:  1. februar 2020 - 31 december 2020

Prioritering af bæredygtighedsdimensioner med henblik på Positionering af dansk grisekød (PP-PIG) er finansieret af Svineafgiftsfonden

Kontakt

Peter Sandøe er professor i bioetik ved Københavns Universitet.

pes@sund.ku.dk

+45 35 33 30 59

Eksterne

Navn Titel Telefon E-mail
Finn Udesen Chefkonsulent, SEGES +45 208-62869 E-mail
Heidi Mai-Lis Andersen Akademisk medarbejder, Aarhus Universitet +45 871-54781 E-mail
Nicolaj Nørgaard Direktør, Danish Crown LinkedIn
Sisse Villumsen Schlægelberger Specialkonsulent, SEGES +45 613-48648 E-mail
Søren Tingaard Underdirektør, Danish Crown LinkedIn
Troels Kristensen Seniorforsker, Aarhus Universitet +45 871-58014 E-mail